Kirjaudu:


Valitse kaupunki

Haluatko sykettä elämään?

Rekisteröidy tästä!

Liikuntakalenteri


SYKETTÄ Liikuntakalenteri – KEVÄT 2019


Liikuntakalenterin voimassaoloaika


Avoimet lajivuorot Opistotiellä: alk. 1.1.
Avoimet lajivuorot Studentialla: alk. 1.1.
Ohjatut ryhmäliikuntatunnit: 7.1.-5.5.
Jääkiekko: 7.1. alkaen. Huom! Jääkiekkovuorolle tarvitset ryhmäliikuntatarran!

Poikkeukset kauden aikatauluissa:
4.-10.3. hiihtoloma
: Ei ohjattua ryhmäliikuntaa eikä jalkapallo- ja  jääkiekkovuoroja. Kuntosalit ja avoimet lajivuorot normaalisti. Avoimien lajivuorojen ohjaaja ei ole loma-aikana välttämättä paikalla.
18.4.-24.4. pääsiäinenEi ohjattua ryhmäliikuntaa eikä jalkapallo- ja jääkiekkovuoroja. Kuntosalit ja avoimet lajivuorot normaalisti. Avoimien lajivuorojen ohjaaja ei ole loma-aikana välttämättä paikalla.
30.4.-1.5. vappu: Ei ohjattua ryhmäliikuntaa eikä jalkapallo- ja jääkiekkovuoroja. Kuntosalit ja avoimet lajivuorot normaalisti. Avoimien lajivuorojen ohjaaja ei ole loma-aikana välttämättä paikalla.

Kaikista muutoksista ilmoitetaan etusivun liikuntakalenterissa!


Klikkaa kalenteria saadaksesi sen suuremmaksi!


Päivitetty 3/2019. Muutokset mahdollisia!


 Ohjeet tunneille ilmoittautumiseen


Ilmoittaudu kaikille tunneille ja vuoroille etusivun liikuntakalenterista! Klikkaa haluamasi tunnin nimeä ja paina ilmoittaudu-painiketta.

Ilmoittautuminen tunneille aukeaa aina tasan 7 vrk ennen tunnin alkua sekä päättyy 30 minuuttia ennen tunnin alkamista.

Muista perua ilmoittautuminen VIIMEISTÄÄN 2h ennen tunnin alkua, mikäli et pääsekään osallistumaan tunnille. Peruminen onnistuu samalla tavalla kuin ilmoittautuminen.

ENNEN JOKAISEN TUNNIN ALKUA: käy merkitsemäsi läsnäolosi tablettiin, joka on ohjaajalla. Laita rasti ruutuun oman nimesi kohdalta, mutta älä tallenna sivua. Ohjaaja tallentaa sivun yhdellä kertaa.


Sanktiokäytäntö


Muista perua ilmoittautumisesi VIIMEISTÄÄN 2h ennen tunnin alkua, mikäli et pääsekään osallistumaan tunnille. Peruminen onnistuu samalla tavalla kuin ilmoittautuminen.

SANKTIOKÄYTÖNTÖ ON VOIMASSA OHJATUILLA RYHMÄLIIKUNTATUNNEILLA: Peruuttamatta jättämisestä seuraa sanktio: 1. peruuttamatta jättäminen = muistutus sähköpostiin, 2. peruuttamatta jättäminen = 7 vrk ilmoittautumiskielto SYKETTÄ-liikuntapalveluihin. Ilmoittautumiskiellon voi poistaa maksamalla 4€ suuruisen sakkomaksun myyntipisteisiin.

Olethan ajoissa tunnilla – mikäli olet yli 5 mi nmyöhässä ja osallistujalista on jo tallennettu, sanktio on aiheellinen.